.

.

JINPART Telefon Acccessories Compatibile pentru Huawei MediaPad M5 8.4 inch, 0.3 mm 9H Duritate de Suprafață Explozie-Dovada Temperat Pahar de Film de telefon Mobil Ecran Protector (Culoare : Transparent)

JINPART Telefon Acccessories Compatibile pentru Huawei MediaPad M5 8.4 inch, 0.3 mm 9H Duritate de Suprafață Explozie-Dovada Temperat

RON 22.80

Suma
În stoc

Telefoanele Mobile sunt atât de scumpe, astfel încât, desigur, trebuie să-l protejeze.Singurul lucru ce trebuie să faceți este de a curăța ecranul bine dacă ai să inserați film.Foarte favorabile de preț,performanță bună și de înaltă calitate, se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp.Ecran protector poate potrivi telefonul tău bine și să facă o mare diferență privind protejarea telefonul de la zgârieturi, amprente, apa, ulei, praf, soc, anti-alunecare și așa mai departe.Pentru Huawei Media Pad M5 8.4 inch, 0.3 mm 9 H Duritate de Suprafață Explozie-dovada Sticlă Călită Film.Performanță bună și de înaltă calitate, se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp.Descrieri 1. Ultra-subțire și o flexibilitate excelenta.Nu aveți nevoie să vă faceți griji dacă reflexele de dispozitiv ar încetini după lipirea film, la toate. 2. Duritate mare.Această sticlă călită ecran de film, are o duritate ridicată până la 9 H duritate. 3. De înaltă definiție.Filmul are un nivel ridicat de transmisie a luminii.Cu mare transmisie a luminii și lumină scăzută reflecție, filmul poate oferi cu un ecran de înaltă definiție la fel ca de obicei. 4. Funcțional.Protector poate potrivi bine dispozitivul și de a face o mare diferență privind protejarea dispozitivului de la zero, amprente, ulei, praf și așa mai departe.Atunci când colorate cu amprenta, noroi, ulei sau alte anexe, acesta poate fi curățat fără efort. 5. Convenabil pentru utilizarea.Pentru a lipi filmul, singurul lucru ce trebuie să faceți este de a curăța ecranul de bine. 6. Durabil.Cu performanță bună și de înaltă calitate din aliaj de titan și sticlă călită material , se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp.Precauții 1. Ca aceasta este o sticlă de produs, vă rugăm să rețineți că marginile de sticlă sunt cele mai vulnerabile zone. 2. Nu este recomandat să reutilizați protector de sticlă odată ce a fost aplicat. 3. Utilizarea excesivă a forței care instalarea sau scoaterea ecran protector poate deteriora produsul.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri