.

.

Shanrya Picior de Cal Protector, Picior de Cal de Pază, prim-Plan, Piciorul din Spate Garda pentru Călărie Picior Protector Picior de Cal(Default)

Shanrya Picior de Cal Protector, Picior de Cal de Pază, prim-Plan, Piciorul din Spate Garda pentru Călărie Picior Protector Picior

RON 40.60

Suma
În stoc

Special concepute pentru a preveni deteriorarea tesuturilor moi în piciorul calului pentru a evita un prejudiciu.Ușor, respirabil și moale pad, reducând în mod eficient transpirația și frecare.Perna moale captuseala, low top design pentru mișcare ușoară, confortabilă pentru cal pentru a purta.Adoptarea de specificații manopera, echipament perfect pentru amatorii de echitatie.Oferi un mare sprijin pentru cal picioare, reducerea impactului și a proteja picioarele de la un prejudiciu.Caracteristică : 1. Oferi un mare sprijin pentru cal picioare, reducerea impactului și a proteja picioarele de la un prejudiciu.2. Perna moale captuseala, low top design pentru mișcare ușoară, confortabilă pentru cal pentru a purta.3. Ușor, respirabil și moale pad, reducând în mod eficient transpirația și frecare.4. Special concepute pentru a preveni deteriorarea tesuturilor moi în piciorul calului pentru a evita un prejudiciu.5. Adoptarea de specificații manopera, echipament perfect pentru amatorii de echitatie.Caietul de sarcini : Tip de Element : Picior de Cal Guard Condition : 100% de brand new Color : Red Material : PU+Neoprene Adjustable Band Lungime : Aprox. 5.5 cm/2.2 in Fore Picior Înălțime : Aprox. 25cm/9.8 in Hind Picior Înălțime : Aprox. 14cm/5.5 in Product Rol : Oferă protecție pentru cal picioare.Lista de pachete : 4 x Picior de Cal Paznici.

Proprietăți declarate

Item Type:
 Horse Leg GuardCondition
Package List:
4 x Horse Leg Guards :

Cele mai bune propuneri