.

.

Copilul de Unghii mașină de Tuns Electrică,Copilul pilă de Unghii cu Lumina LED-uri pentru Nou-născut Copilul și Copii -Cadouri pentru Copii (Verde)

Copilul de Unghii mașină de Tuns Electrică,Copilul pilă de Unghii cu Lumina LED-uri pentru Nou-născut Copilul și Copii -Cadouri pentru

RON 35.98

Suma
În stoc

★Compact Structura – mașină de tuns de unghii este extrem de ușor și elegant și compact structura care ca o operă de artă, astfel încât acestea pot fi efectuate într-o pungă sau geantă de mână atunci când sunt în aer liber sau în deplasare. ★Versatil Setări – Există mai multe viteze de rotație și modele, astfel încât să puteți încerca diferite de unghii depunerea poziții ca pe comoditate pentru frumos împodobite cuie. ★Fără zgomot Echipat cu o șoaptă-motor de liniște, doar emite un sunet de mai jos 35db atunci când se lucrează, astfel încât să puteți depune unghiile chiar ca copilul doarme, fără a provoca nici o perturbare. ★Accesorii sofisticate – pilă De unghii vine cu 6 tipuri de amortizare șmirghel pentru sugari și copii, precum și accesorii pentru adulți, care pot fi aplicate la diferite scenarii mulțimea. ★100% în condiții de Siguranță – unghii tuns este blând pe delicată a unghiilor și a cuticulelor, astfel încât să puteți rapid tăiați și poloneză cei unghiile de la picioare și unghiile.Ingrijire profesionala pentru Copilul Tau Cuie : Ești îngrijorat copilul zgarieturi fața lor în timp ce acestea sunt de dormit, de joc sau de învățare pentru a înțelege lucrurile?Nu te urăsc fi nevoie să-și bage mânuțele în copil un deget pentru că cascadorii lor de dezvoltare?Dacă da, aveți nevoie Copilul nostru pilă de Unghii.Copilul nostru trimmer electric vine cu 6 fișiere diferite texturi pentru fiecare etapă a dezvoltării copilului și vine cu o depozitare la îndemână caz.Noastre nail kit ajută tapiterie, clip și poloneză unghiile și unghiile de la picioare în câteva secunde folosind sigure, eficiente hârtie de nisip moale pe cuticule și unghii.Caietul de sarcini : Culoare : Verde Greutate : 105 g Dimensiuni : 130x41x30mm Material : ABS+Motor, etc. 6 Capete de Slefuire : Pentru Utilizarea de Copil Galben : pentru 0~3 luni, copilul vechi Roz : pentru 4~11 luni copilul în vârstă de Albastru : de peste 12 luni, copilul vechi sau copii mici Pentru Uz Adult Alb : folosit pentru lustruirea unghiile de la picioare sau unghiile Inoxidabil, cap de măcinare : pentru adulți poloneză unghii, Elimina mort coconi și pielea moartă Cilindru slefuire cap : pentru adulți pentru a poloneză marginile unghiilor.Operația Pașii : 1. Dacă unghiile copilului sunt lungi, foarfece pentru a elimina un pic. 2. În funcție de vârsta copilului, alegerea corespunzătoare slefuire cap. 3. Conectați cap de măcinare și de interfață 4. Țineți ușor mâna copilului, pentru a alege viteza corespunzătoare.Include : 1 x copilul de unghii tuns (nu includ baterie) 1 x depozitare la îndemână caz.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri