.

.

JUSTPENGHUI Fir de Robinet masina de Gaurit Biți Acoperite HSS Burghiu 1/4 prindere Hexagonal Șurub Robinete Instrument M3/ M4/ M5/ M6/ M8/ M10 pentru Metal Moale/Placă de Fier Burghiu (Culoare : M3 - M10, Coadă de Forma : Hexagonal)

JUSTPENGHUI Fir de Robinet masina de Gaurit Biți Acoperite HSS Burghiu 1/4 prindere Hexagonal Șurub Robinete Instrument M3/ M4/ M5/

RON 45.80

Suma
În stoc

Produsele noastre au o performanță stabilă și de înaltă fiabilitate.Alegerea de materiale de înaltă calitate este cea mai buna alegere, se potrivesc perfect, piesele de care aveți nevoie pentru a înlocui. 1. Există în total 6 bucăți de robinete în diferite dimensiuni, de la M3 la M10 pe care le puteți folosi pentru atingerea diverselor fire. 2. Aceste robinete sunt fabricate din din oțel de mare viteză și de suprafață terminat de nitrurare pentru duritate mare si rezistenta la rugina. 3. Robinet masina de gaurit biți crește eficiența de funcționare, permițând pentru găurire și filetare a fi realizat într-o singură trecere. 4. Aceste HSS burghiu și apăsați biți sunt instrumente de mare folosit pentru a crea fire șurub, să taie sau formă de femeie care face parte din perechea.Bine ati venit la magazinul nostru, produse hardware sunt realizate din materiale de înaltă calitate și fiabile de calitate.Bine ati venit la magazinul nostru pentru a purchase1. 100% de Brand Nou și de Înaltă Quality2. Tip : Hex Coadă Burghiu Atingând 3. Material : HSS 4. Dimensiune : 58mm Funcție de : 1. Prindere hexagonal : 6,35 mm(1/4") 2. Dimensiune Filet : M3/ M4/ M5/ M6/ M8/ M103. Teren : 0.5 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1.0 mm, 1.25 mm, 1,5 mm 4. Ele sunt utilizate pe mașină pentru a pentru atingerea, cum ar fi un strung.Aparatul atingând cu aceste robinete se faster Package includ : 6pc * Hex Coadă Burghiu Atingând ( M3/ M4/ M5/ M6/ M8/ M10 ).

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri