.

.

zongshengshop Afișa Caseta de Bijuterii 11.81 Inch Cutie de Bijuterii Cutie de Depozitare Mic Caseta de Bijuterii din lemn de Nuc Cutie Pot Fi Stocate Display Inel Brățară Colier Cercei Ceas Bijuterii de Stocare de Caz (Size : O)

zongshengshop Afișa Caseta de Bijuterii 11.81 Inch Cutie de Bijuterii Cutie de Depozitare Mic Caseta de Bijuterii din lemn de Nuc Cutie

RON 460.98

Suma
În stoc

Cu o eleganta si un aspect simplu, ar fi o idee excelenta pentru un cadou pentru uz personal, de afișare cu amănuntul, și decorațiuni interioare, dimensiuni compacte, dar au o mulțime de spațiu pentru desfășurarea de bijuterii, cum ar fi inele, cercei, coliere, brățări și ceasuri.Caseta de bijuterii caietul de sarcini : despre 11.81 inch (30 CM) în lungime, 9.84 inch (25 CM) în lățime, și 4.33 inch (11 CM) în înălțime.Cutia de bijuterii este fabricat de înaltă calitate din lemn de nuc negru cu built-in de flanel pentru a le proteja de praf și zgârieturi.Produsul este împărțit în două stiluri, este o cutie de bijuterii fără blocare.B este o cutie de bijuterii cu un sistem de blocare.Mici bijuterii cutie de depozitare poate stoca bijuterii mici cum ar fi inele, coliere, cercei, cercei, butoni, etc. Interiorul bijuterii este protejat de praf, amprente, zgârieturi și deteriorări.vă permite să stocați o mulțime de strălucitoare inele, coliere, butoni și ace de păr—dacă sunteți un pasionat cunoscător sau noi pentru bijuterii colectarea de distracție.Nume produs : Bijuterii Box Product material : nuc negru + flannel Product dimensiune : despre 11.81 inch (30 CM) în lungime, 9.84 inch (25 CM) în lățime, și 4.33 inch (11 CM) în height Tips : 1. Datorită diferenței de lumina si unghiul de fotografiere, pot exista mici aberatii cromatice, vă rugăm să înțelegeți.2. Vă rugăm să confirmați dimensiunea caseta de bijuterii înainte de a cumpăra.3. Imaginea de produs conține doar produsul în sine și nu conține alte produse.4. Manual măsura dimensiunea, pot exista unele mici erori, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul, vă putem oferi produse și servicii mai bune.6. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva aceste probleme cât mai curând posibil.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri