.

.

NT Cutter Cuțit Rapid cu Magnet [iQ-100P] (Cer Roșu ? Galben Clar ? Cer Albastru ? Verde Clar ? Clar Violet. Din cauza Asortate Elemente, de Culoare nu pot fi specificate.) (Import Japonia)

NT Cutter Cuțit Rapid cu Magnet [iQ-100P] (Cer Roșu ? Galben Clar ? Cer Albastru ? Verde Clar ? Clar Violet. Din cauza Asortate Elemente,

RON 140.20

Suma
În stoc

Tip : cuțit Rapid cu Q tip magnet.Formă de ambalare : pungă transparentă.Corp de culoare : Schelet de culori 5 culori (Rosu Clar ?Galben Clar ?Cer Albastru ?Verde Clar ?Clar Violet) ¦ Pentru lucruri asortate, de culoare nu pot fi specificate.Atenție : Acesta nu este un înlocuitor lama tip.NT este o companie Japoneză care produce și comercializează NT Freze, lame de schimb, Dulap, industriale și sanders.NT vinde bunuri pentru piața internă și mai mult de 100 de țări străine.NT este, de asemenea, dezvoltarea de noi produse cu propria tehnologie și idei unice.În 1959, NT dezvoltat NT Cutter, a luat un patent pe ea și a început de vânzări pentru NT Cutter.Cutter cu magnet.IQ-100 P.Dimensiuni : W 50 x H 35 x D 18 mm.Este un palmier de dimensiuni cutter cu magneți.Culoarea este de 5 culori aleatorii.NT este o companie Japoneză care produce și comercializează NT Freze, lame de schimb, Dulap, industriale și sanders.NT vinde bunuri pentru piața internă și mai mult de 100 de țări străine.NT este, de asemenea, dezvoltarea de noi produse cu propria tehnologie și idei unice.În 1959, NT dezvoltat NT Cutter, a luat un patent pe ea și a început de vânzări pentru NT Cutter.A fost prima dată în lume, că "Cuțit Ascuțit" (în prezent numit "Cutter Cuțit") a fost introdus în piață.NT , ca un pionier de tăiere cuțite, a fost în curs de dezvoltare și producătoare de produse pentru a se potrivi cu diverse persoane, de la copii la adulți și pentru o varietate de diferite de utilizare.Prima noastră prioritate în timp ce în curs de dezvoltare a produselor noastre este gradul de utilizare și de siguranță pentru orice utilizatorii; prin urmare, am fost întotdeauna în curs de dezvoltare de produse pentru a lucra mai bine, mai eficient și de a avea un design mai bun concentrându-se exclusiv pe detalii.Am fost lipirea la "MADE IN JAPAN".Mai ales pentru lame, avem o mulțime de proceduri pentru a examina lame de la fabrică, pentru duritate, tenacitate și segmentul să se rupă.Nu numai că testul de verificare a datelor digitale, dar, de asemenea, se concentreze pe test de lucrători bine instruiți.Credem că examinarea de către nostru de lucrători bine instruiți pe loc, iar evaluarea lor este mult mai fiabile și utile decât citiri digitale.Vom păstra fabricarea tuturor produselor noastre în Japonia, cu mândria noastră de a furniza în condiții de siguranță și de încredere de produse pentru clienții noștri prețioase.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri