.

.

C USB Adaptor Magnetic 24Pins Tip C Conector Suport USB PD 100W Încărcare Rapidă, de până la 10Gb/s-Transfer de Date și 4K@60 Hz Ieșire Video Compatibilă pentru MacBook Pro/Air și Mai multe Dispozitive de Tip C(Gri)

C USB Adaptor Magnetic 24Pins Tip C Conector Suport USB PD 100W Încărcare Rapidă, de până la 10Gb/s-Transfer de Date și [email protected] Hz Ieșire

RON 33.98

Suma
În stoc

【Inovatoare de Design】 : USB C magnetic adaptor de utilizare de design de brand nou, de top-notch magnet, placat cu Aur de 24 de pini, carcasa din aluminiu si indicator LED, face încărcare și transfer de date mai rapid și mai sigur, și mai convenabil să conectați și să introduceți.Pentru Mac Book Pro/Air, 2021 i Pad Pro, Dell XPS, Mai mult de Tip C, Laptop-uri și Telefoane. 【Ultra-Magnetice Puternice】 : Am adoptat cele mai noi magneți cu puterea maximă pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți griji despre deconectarea în timp ce reîncărcare Mac Book Pro/Air sau alte USB-C dispozitive.Desigur, magnetic usb c conector asigură cablu de alimentare va deconecta în cazul în care experiențele tulpina nejustificate. 【100 W Rapid de Încărcare în condiții de Siguranță】 : USB C magnetic adaptor încărcător realizează USB power delivery de 5 V/3 A-20 V/5 A, 100 W Maxim, care poate încărca toate C USB dispozitive în condiții de siguranță la viteză maximă. 24pins design asigură nici un scurt-circuit și oferă protecție supra-curent.[Viteza de încărcare, de asemenea, depinde de Adaptor încărcător dacă suportul de Încărcare Rapidă]. 【USB 3.1 Transferul de Date】 : Upgrade-ul de Design USB de Tip C magnetic adaptor nu doar încărcați dispozitive, dar, de asemenea, acceptă transferul de date și 4 [email protected] Hz ieșire video.Placare cu aur de artizanat asigură constant de transmitere a datelor. 【Ce Ai】Ai magnetic adaptor de încărcare și de 12 de ore de servicii pentru clienți rapid de răspuns.Adaptorul are o garantie de 12 luni, și fiecare pairer va suferi mai mult de 3 manualul de teste de la producție la livrare pentru a se asigura că adaptorul funcționează în mod corespunzător.Vă rugăm să rețineți că magnetic adaptor fără cablu. ✔ Magnetic design, automate de absorbție, pot evita conectarea și deconectarea. ✔ 24 pin design, realizează simultan de încărcare și transmitere a datelor. ✔ USB-C conectorul este rezistent la praf, efectiv protercting dispozitiv port. ✔ Moale și alb, indicatorul luminos se face încărcarea clar dintr-o privire. 1* Adaptor Magnetic-{Fără Cablu}.Cum să utilizați?. 1.Pune adaptorul de baza intr-port USB C dispozitiv. 2.Link-ul de altă parte Magnetice Conector USB-C prin cablu de date.Când lumina verde de pe USB C conversie adaptor indicând, funcționează.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri