.

.

Cutie de bijuterii din Două Straturi de Lemn de Catifea cu Oglindă Mare Capacitate de Blocare Europene Inel Cercei Colier Ceas de Stocare Cadou 2 Culoare 251612.5 cm MUMUJIN (Culoare : Negru)

Cutie de bijuterii din Două Straturi de Lemn de Catifea cu Oglindă Mare Capacitate de Blocare Europene Inel Cercei Colier Ceas de Stocare

RON 461.08

Suma
În stoc

●Deschiderea și închiderea automată de cutii de bijuterii.Capac superior : dressing oglinda este rafinat și convenabil.Primul etaj : un automat separate mic strat de design de stocare, 5 grila de poziție nu este murdar.Un singur strat : de mare capacitate este ușor de loc. ●Captuseala interioara : șirag de mărgele flanelă este chiar stabil, delicat si rezistent.Material : lemn este ferm, stabil și durabil.Manopera : bine manopera de precizie ața de cusut.Hardware : accesorii galvanizare nu este ușor de rugină și durabil.Meșteșug : rafinat slefuire margini și colțuri. ●Dimensiuni : Lungime 25 cm* latime 16 cm* înălțime 12,5 cm. ●Notă : Această secțiune se vinde doar cutii de bijuterii.Alte produse de pe imagine sunt folosite doar pentru a reflecta conformitatea produsului și nu sunt incluse. ●Sfaturi : timpul estimat De livrare este de 10-15 zile.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Nume de Brand : MUMUJINProduct Numele : Cutie de Bijuterii Depozitare Material : Lemn de cereale hârtie spray paint Color : Bej , Black Size : Lungime 25 cm* latime 16 cm* înălțime de 12,5 cm Style : European Tips : Amintiți-vă să explodeze, umed, foc, spălare, obiecte ascuțite și solvenți chimici pentru a evita deteriorarea.Notă : 1. Despre produs imagini : Toate produsele sunt luate în natură.Datorită tehnica de fotografiere, lumina si display, se produce o cantitate mică de produs și fizice diferență de culoare.Pentru clienții care tolerează aberatiile cromatice, vă rugăm să cumpere cu atenție.2. Despre produs : produsele Noastre au fost atent verificate înainte de expediere.Specificațiile produsului, dimensiunile și materialele sunt corecte înainte de expediere.Manual de măsurare a abaterii este normal.Vă rugăm să înțelegeți că.Este normal să manual măsura abaterea de 1-3 cm.iartă.3. Sfat : Această secțiune se vinde doar cutii de bijuterii.Alte produse de pe imagine sunt folosite doar pentru a reflecta conformitatea produsului și nu sunt incluse.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri