.

.

XWDQ Multifuncțional Solare Desktop Cu 12 Cifre Calculator, Mini Moda Retro de Bază Calculator Științific, Mari Calculator pentru Birou Elevii de Școală (de Culoare : Gri, Dimensiune : 7.8 inchs)

XWDQ Multifuncțional Solare Desktop Cu 12 Cifre Calculator, Mini Moda Retro de Bază Calculator Științific, Mari Calculator pentru Birou

RON 132.24

Suma
În stoc

Gamă largă de utilizări : Acest calculator este potrivit pentru mai multe ocazii : de afaceri, de birou, de familie, de bază a bugetului, școală, etc. Folositi-l pentru a ajuta cu finanțele personale sau doar o scurtă sesiune de calcul. # Utilizare de înaltă calitate LED-uri de afișare cu cristale lichide, cu ecran lat pot afișa font mare de 12 cifre, vizualizare clar, funcționarea convenabil. # Adopte un ecran înclinat, să se adapteze la corpul uman unghi de vedere, nu este ușor de a reflecta lumina, ușor pentru a viziona numere între calcule. # Calculator cheile sunt sensibile, și pozițiile cheie sunt distribuite în mod rezonabil, așa că nu este ușor să atingeți accidental în timpul procesului de calcul. # Numerele de pe butoanele de utilizat ecran de mătase + tehnologie UV, numerele nu sunt ușor de purtat datorită utilizarea pe termen lung.Memento : Dacă aveți orice întrebări de la primirea produsului, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru 24 de ore pentru a rezolva pentru tine.Produs : Calculator Material : ABS material Type : 12-cifre digitale desktop series Size : 19.8*13.8*3.5 cm/7.8*5.4*1.4 color : gray Features : Suma memorie, punct zecimal setare, rotunjire setare, tastatură mare, foarte mare, durabil chei.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri