.

.

Dragostea Mei pentru Sony Xperia 1 II (2020) Caz, Militare Grele rezistent la Socuri Praf/Noroi Dovada Hibrid Aluminiu Metal+Silicon+Sticla Picătură de Protecție Caz Acoperire pentru Sony Xperia 1 II (Red)

Dragostea Mei pentru Sony Xperia 1 II (2020) Caz, Militare Grele rezistent la Socuri Praf/Noroi Dovada Hibrid Aluminiu Metal+Silicon+Sticla

RON 65.96

Suma
În stoc

1.【Compatibil pentru】 : Sony Xperia 1 II (2020) Numai, 100% brand nou și de bună calitate puternic, din metal rezistenta la socuri carcasa de protectie. 2.【, Shockproof/ rezistent la apa/ Praf】 : DRAGOSTEA MEI de brand caz de metal.Built-in sticla pentru a proteja telefonul dvs. de praf, nisip, ploaie, zăpadă, șoc, vibrații, și alte daune de mediu.Efecte protectoare de proeminente hiper-elastice de silicon sandwich-uri și cadrul de metal cu șuruburi fixe oferă până la 6 metri picătură de protecție, gradul militar de mare impact absorbție de șoc neașteptat atunci când cade.Perfect pentru sporturi în aer liber, precum Ciclism,drumeții și camping. 3.【Aluminiu Metal+Silicon+Sticla】 : Dublu strat de Silicon+Metal Bara+ Built-in Sticla accidentat grele protecție oferă picături accidentale, șocuri și lovituri.Adăugat drop-apărare la fiecare colț și o margine ridicat pentru a proteja ecranul.Proiectat cu ușor să apăsați butoane acoperite cu înaltă calitate a construi și materiale premium.Proiectat pentru om, soldat, războinic, entuziaști în aer liber, rider, șofer de camion. 4.【Suport Încărcător Wireless】 : Suporta încărcare wireless fără a scoate caz.Design-ul unic permite accesul ușor la toate comenzile și porturile fără a fi nevoie pentru a elimina cauza.Toate butoanele, porturile, și aparat de fotografiat lentile rămână fără restricții.ușor de pus și ușor de a lua off. 5.【NOTĂ】 : rezistent la apa, poate de simplu proteja telefonul mobil de la PLOAIE sau DAUNE de APĂ, se pot confrunta cu apă resistane și o DOVADĂ de PLOAIE, dar NU a PUS ÎN APĂ.Brand : LOVE MEI Model : Puternic pentru Sony Xperia 1 II (2020) .Material : Metal / Aluminiu / Silicon / Sticlă Funcția : Apă / Praf / Rezistent La Șocuri.Rece Accidentat Grad Militar de Proiectare : structura Hibrid facut de un șoc-absorbant bara de protecție și Plin corp rigid, de Protecție De-a Lungul Colțuri, Margini Ridicate, și Epitaxial Butonul Design oferă protecție.Culoare : Negru, Alb, Roșu, Argint,Galben,Verde vă Rugăm să Rețineți : produs rezistent la apa pentru zilele ploioase sau grele stropire.Nu evaluat pentru utilizare subacvatică, cum ar fi scufundări sau înmuiere în apă.Instalare Notă : 1. Nu strângeți șuruburile cu prea multă forță.S-ar putea dungă fire sau deforma de etanșare din cauciuc și compromite performanța. 2. Produsul vine cu built-in ecran protector.Vă rugăm să eliminați propriul dvs. de protectorul de ecran (dacă aveți unul) înainte de instalare.Avertisment : Acest caz nu este conceput pentru a fi folosit sub apă, dar o zi ploioasă sau du-te la mare complet nu se teme de apă.Pachetul inclus : 1 x Love Mei Caz pentru Sony Xperia 1 II (2020) 1 x Șurubelniță 1 x Telefon lanț 1 x cârpă Curată vă Mulțumim pentru cumpărături în magazinul nostru-i Cover Magazin.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri