.

.

Cazul în care Telefonul mobil a Crescut Mare Relief Orizontal Flip PU Piele Caz pentru Huawei P Inteligente 2019, cu Titularul & Sloturi pentru Carduri si Portofel (Verde) (de Culoare : Rose de Aur)

Cazul în care Telefonul mobil a Crescut Mare Relief Orizontal Flip PU Piele Caz pentru Huawei P Inteligente 2019, cu Titularul & Sloturi

RON 35.98

Suma
În stoc

Capacul Barei De Protecție.Greu De Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire.Caz Din Piele Scratchproof Caz De Protecție. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Telefon Capacul din spate Buna Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Fabricat de înaltă calitate din piele PU, material TPU, se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp. 2. Materialul de piele este redus de carbon, curate, non-toxic pentru om, poate fi asigurat pentru a transporta, de a proteja sănătatea ta și a familiei tale. 3. Piele caz se pot potrivi telefonul tău bine și să facă un mare efect asupra proteja telefonul de la zgârieturi, șoc, anti-alunecare și așa mai departe. 4. Este pur și simplu în formă și se lasă pur și confortabil impresie pe toată lumea. 5. Toate butoanele și porturile sunt ușor de accesat.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri