.

.

Yalice 24buc Mat Unghii False Sfat Acoperire Completă Lungi Unghii False Unghiile Forma Ascuțită Art Stiletto unghii pentru Femei și Fete (Negru)

Yalice 24buc Mat Unghii False Sfat Acoperire Completă Lungi Unghii False Unghiile Forma Ascuțită Art Stiletto unghii pentru Femei și

RON 15.32

Suma
În stoc

Stiletto unghii false sunt realizate din material ABS de înaltă calitate, care este un fel de verde material mediu prietenos, fără a afecta unghiile sau organism.Unghii false veni în 12 dimensiuni variate , atât de ușor pentru a obține potrivit dimensiune care se potrivește fiecare deget.Acest produs conține 24 BUC unghii false.Culoare : alb,negru,roz,portocaliu,verde și maro pentru tine de a alege.Ușor de aplicat și țineți apăsat cu unghii autocolant.Gratuit, cu Două piese de unghii adeziv autocolant și o mică pilă de unghii, confortul să tăiați și să le depună în orice lungime și formă.Complet de proiectare unghiilor,practic lungime, ceea ce face unghiile mai subțire și are o foarte realist sau cel puțin o face profesional aspectul, de asemenea, ușor de tăiat și fișiere pentru a schimba forma in ceea ce vrei.Mare atât pentru unghii profesionale de specialitate sau nail art practică, potrivit pentru saloane de unghii și unghii DIY arta de la domiciliu, cadou minunat pentru fete, femei, sotie, prietena, mama sau surori, și excelent pentru Petreceri/Nunta/Halloween/Craciun/etc.Unghii❤How pentru a utiliza unghii false : 1.Alege marimea potrivita pentru unghiile tale 2.Utilizați nostru gratuit pilă de unghii pentru unghii unghiile pur și simplu,curățați și uscați-vă mâinile pentru a se potrivi mai bine. 3.Alege un adecvat față-verso bandă adezivă și de a folosi foarfecele pentru a tăia din piese nepotrivite.Apăsați 1 buc-verso unghii autocolante pe spate de unghii false(sau folosește-ți propria unghii adeziv). 4.Expune gel și bagă-ți unghii false pe ea. 5.Fișier și forma cuie noi, dacă este necesar. ❤Sfaturi pentru a elimina : 1.Pune-ți mâinile în apă caldă timp de 2 minute, care va elimina unghii autocolant mai ușor. 2.Nu-l scoateți brusc, care pot lăsa o anumită marcă de unghii autocolante de pe suprafata unghiei.În acest caz,puteți curăța de asemenea, rămâne de unghii autocolante cu apă. ❤Probleme au nevoie de atenție : 1.Vă rugăm să curățați moartea ta unghiilor pielii. 2.Folosind unghiera să tăiați unghiile lungi. 3.Vă rugăm să încercați să nu poarte unghii false atunci când spalat vase,masina de spalat haine si alte lucru pe termen lung în apă. 4.Noi oferim doar față-verso unghii stickters,nu lipici lichid (pentru că nu oferă transport și motive de securitate) ❤Ambalaj : 24 buc unghii false. 2 foaie de 24 buc autocolant unghiilor. 1 buc culoare aleatorii pilă de unghii.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri