.

.

Mini Triunghi Mop, Springhall 180 De Grade Rotative Triunghiulare de Curățare Mop Reglabil Spin Scruber Instrument fără Fir și Portabile Baie Scruber pentru Cada, Faianta, Podea, de Perete și de Bucătărie (Violet)

Mini Triunghi Mop, Springhall 180 De Grade Rotative Triunghiulare de Curățare Mop Reglabil Spin Scruber Instrument fără Fir și Portabile

RON 31.84

Suma
În stoc

Apă bună Abosorbent : premium tip "omidă" mop capul este gros și moale, cu super-absorbant și capacitatea de aspirare.Ușor de instalat : este cu etanșeitate de ajustare catarame pe ambele părți, ușor de instalat - a Instala sau a schimba cu o tragere ușoară.Telescopice : este telescopic, cu blocare structura care este liber la stânga și strâns la dreapta, și gama reglare este de aproximativ 54.5-90 cm, care este disponibil atât în vârstă și copilului.Ușor pentru a stoca : Există o agățat gaura de la sfârșitul mâner pentru agățat ușor și drenaj pentru depozitare convenabilă.Largă de Utilizări : 180 grade rotative, triunghiulare mop ușor pentru a ajunge la greu-la-ajunge la colț, poate fi folosit pentru curățarea cadă, toaletă suprafață și spate, oglinzi, sticla, tavan, etc. 1 Caracteristici : 1. Apă bună Abosorbent : premium tip "omidă" mop capul este gros și moale, cu super-absorbant și capacitatea de aspirare.2. Ușor de instalat : este cu etanșeitate de ajustare catarame pe ambele părți, ușor de instalat - a Instala sau a schimba cu o tragere ușoară.3. Telescopic : Â este telescopic, cu blocare structura care este liber la stânga și strâns la dreapta, și gama reglare este de aproximativ 54.5-90 cm, care este disponibil atât în vârstă și copilului.4. Ușor pentru a stoca : Există o agățat gaura de la sfârșitul mâner pentru agățat ușor și drenaj pentru depozitare convenabilă.5. Largă de Utilizări : 180 grade rotative, triunghiulare mop ușor pentru a ajunge la greu-la-ajunge la colț, poate fi folosit pentru curățarea cadă, toaletă suprafață și spate, oglinzi, sticla, tavan, etc. Observație : 1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Proprietăți declarate

Length Adjustment Range:
54.5-90cm
Material:
Triangular head:
chenille
Long pole:iron :
Handle + joint:PP :
Included:
1 x cleaning mop :

Cele mai bune propuneri