.

.

LG Q70 Deblocat Smartphone – 4/64 GB – Negru (Făcut pentru NOI de către LG) – Verizon, AT&T, T–Mobile, Sprint, Boost, Cricket, Metrou (Compatibilitate Universală)

LG Q70 Deblocat Smartphone – 4/64 GB – Negru (Făcut pentru NOI de către LG) – Verizon, AT&T, T–Mobile, Sprint, Boost, Cricket, Metrou

RON 260.00

Suma
În stoc

Premium construi cu IP68 Apă și Rezistență la Praf. 6. 4" FHD+Fullvision de Afișare. 32 MP PDAF care se confruntă din Spate Autofocus aparat de Fotografiat cu LED flash. 5 MP Adâncimea de Detectare Spate-cu care se confruntă Camera. 16 MP Front-cu care se confruntă Camera cu Modul Portret.LG Q70 pune premium-calitate în buzunar.Experiența design superb, puternic, de performanță, și caracteristici versatile.Acest dispozitiv vine dotat cu un 6. 4" FHD+ display, dual spate-cu care se confruntă 32 MP si 5 MP camere, un puternic 16 MP camera selfie, o durată de 4, 000 m Ah, plus un senzor integrat de amprentă digitală pentru practic fără sudură de deblocare.Cu tot ce ai nevoie într-un singur smartphone, LG Q70 transformă fiecare zi într excepționale.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri