.

.

BBZUI Minunat de Imprimare de Unică folosință pentru Copii Face_masks Fata Bandana Elastic Clema 3 Straturi Structura (Alb, 10 buc.)

BBZUI Minunat de Imprimare de Unică folosință pentru Copii Face_masks Fata Bandana Elastic Clema 3 Straturi Structura (Alb, 10 buc.)

RON 22.80

Suma
În stoc

❤♛。◕‿◕。 Salut prieteni,bine ati venit BBZUI.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom rezolva pentru tine.Bine ați venit să faceți clic pe "BBZUI" lângă titlu.Toate pachetele sunt manipulate de către personalul cu echipament eficient, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Obișnuit timpul de transport : 7-35 zile.Accelerate de transport timp : 5-10 zile.Vă rugăm să așteptați cu răbdare.Circumstanțe speciale, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc. ❤♛Vă rugăm să rețineți că, deoarece produsele sunt făcuți din același material, nu toate produsele arata exact la fel.Nu cumpăra dacă nu te superi. ❤♛Cele 3 straturi non-țesute de unică folosință gura voal este realizat din 3 straturi non-țesute material, este sănătos și în condiții de siguranță pentru tine de a utiliza.Material respirabil si modele drăguț, ceea ce îl face util și la modă.Speciale 3 straturi non-țesute de design, oferă câteva măsuri de protecție împotriva prafului, de evacuare de automobile, polen, etc. Elastic ureche, buclă, ușor de purtat și nici o presiune la urechi.salon de unghii sau orice alte zone unde protecție ar putea fi necesare. ❤♛Bumbac Fata bandane îi pasă pentru pielea ta să păstreze în stare proaspătă.Se simte ultra-moale, ecofriendly, confortabil, simplu, ușor, nu-reutilizabile.Produsele sunt proiectate cu banda elastica ajustabila, și ar putea fi folosit de oricine.Poate filtra contează , gaze, mirosuri, praf, polen, fum în aer.Fabricat din material de bumbac, ecologic, moale, confortabil si respirabil.păstrați copiii noștri de praf și ceață și să rămână sănătos.Poate fi utilizat pentru aer liber sau locul de muncă,cel mai bun cadou pentru tine de a Recomanda înlocuirea vreodată săptămână.Reglabil Ureche Bucle : Poate regla cel mai confortabil liber de mic clip.descriere : trei straturi non-țesute de unică folosință fata bandană este realizat din trei straturi non-țesute material, care este sănătos și sigur de utilizat.Respirabil materiale și modele drăguț face practic și elegant.Speciale cu trei straturi de material netesut design poate preveni praf, gaze de eșapament, polen, etc. Elastic ureche cârlige sunt ușor de purtat și nu au nici o presiune pe urechi.caracteristică : 1. Realizate din materiale ecologice, umiditate-dovada,moale si confortabil. 2. Respirabil materiale și modele drăguț face practic și elegant.Pachetul Inclus : Differernt pachet în numere diferite.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri