.

.

BQFLZY Laborator Unitatea de Distilare Școală Chimice de Predare Instrument de Purificare/Ulei Esențial de Rafinare/Apă Distilată Sticlărie Kit 18 Buc (Size : 1000ml)

BQFLZY Laborator Unitatea de Distilare Școală Chimice de Predare Instrument de Purificare/Ulei Esențial de Rafinare/Apă Distilată Sticlărie

RON 186.00

Suma
În stoc

【】 UTILIZARE】set Perfect pentru laboratoare de chimie organică, distilare, distilare fracționată, separare, purificare și de sinteză.Poate fi folosit ca experimental de predare echipamente, alcool, ulei esențial de distilare. 【PERFORMANȚĂ de SIGURANȚĂ】coeficient de dilatare termică de sticlă de laborator filtru de apă este foarte mic, și are o bună stabilitate termică.Se poate rezista la schimbările de temperatură severe și are o bună stabilitate. 【UȘOR DE OPERAT ȘI REUTILIZABILE】este potrivit pentru experimente științifice la școală și acasă, precum și laboratoare pentru experimente chimice de predare și de cercetare. 【ÎNALTĂ CALITATE】gros tehnologia de producție, rezistență la temperatură ridicată, temperatură de până la 500 de grade, deci nu vă faceți griji. 【SERVICIU】Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom pentru a vă oferi cele mai bune servicii post-vânzare!.

Proprietăți declarate

Cele mai bune propuneri